När du ger en gåva till Cancerstiftelsen i Kronobergs län, kommer pengarna till nytta lokalt för drabbade, vårdpersonal och anhöriga. Det spelar igen roll om ditt bidrag är litet eller stort, med din hjälp kommer vi att kunna att föra cancervården i länet framåt.

En gåva till Cancerstiftelsen visar omtanke och uppskattas alltid. Vid födelsedagen, som julgåva, istället för en blomma eller en insamling på jobbet. Eller utan annan anledning än att du vill vara med och förbättra cancervården i länet.

Gör så här

När du skänker en gåva är det viktigt att uppgifterna på din inbetalning talar om vad gåvan gäller. Om det saknas upgifter på inbetalningen kan vi inte garantera att minnesbrev eller gratulationer kommer fram till dem det berör.

Minnesgåva
Om din gåva är till minne av någon som avlidit, märk din inbetalning "Minnesgåva".
Skriv namn på den avlidne, begravningsbyrå och datum för begravningen.
Vi skickar ett minnesbrev till begravningsbyrån som överlämnar det vid begravningen.
Om begravningen har varit, skriver du istället namn och adress till närmast anhörig, så skickar vi minnesbrevet dit.

Om du lämnar namn och hälsning till begravningsbyrån men sätter in pengar på vårt konto, måste du skriva det på din inbetalning och vem gåvan är till minne av. Annars kan det hända att din gåva registreras två gånger.

Gratulationer.
Vid födelsedag, jubileum eller liknande, skriv vad gåvan avser, vem som ska ha gratulationerna (namn och adress), namnen på dem som skänker gåvan och eventuell hälsning. Vi skickar ett kort med din text.

Gåva
Om du skänker en gåva utan att det gäller något särskilt tillfälle, märk din gåva "Gåva till Cancerstiftelsen"

Det finns flera olika sätt att skänka en gåva på:

1. Fyll i ett inbetalningskort och betala via bankgiro.
Vårt bankgironummer är 5397-9613. Se ovan vilka upgifter vi behöver!

2. Gör en inbetalning via din Internetbank.
Om du inte får plats med uppgifterna i meddelanderutan, kan du samtidigt e-posta den informationen till oss. Adressen hittar du i menyn till vänster under Kontakt. Eller så kan du ringa till oss.

3. Du kan enkelt skänka en gåva från din mobil med appen Swish, kom ihåg att lämna uppgifter om vad gåvan avser. Läs mer här.

4. Ge en gåva genom att sms:a till 72672. Skriv: HelgGåva (mellanslag)
och sedan summan du vill skänka. Du kan välja mellan att skänka 50, 100 eller 500 kronor. Obs, du kan inte skicka något meddelande till oss i sms:et! Läs mer här.

5. Om du vill skänka pengar regelbundet så kan du bli medlem i MånadsGåvan och anmäla dig till autogiro. Läs mer här.

Om du har några frågor eller vill du ha hjälp, är du alltid välkommen att ringa oss på telefonnummer 0470-188 89. Skulle vi inte svara så kan du tala in ditt meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp dig.

Exempel på ifyllt bankgiro-inbetalningskort.
Skriv tydligt, texta gärna!