Kärleken i centrum på välgörenhetsgalan ”För dig” i Hjortsberga kyrka

– Vi hoppas på en fullsatt kyrka och en härlig stämning när vi ordnar välgörenhetsgalan ”För dig”, hälsar Elisabet Cárcamo Storm som tillsammans med Helena Kronstrand står för galans idé och manus.

Söndagen den 27 augusti kl 19.00 är alla välkomna till Hjortsberga kyrka för en helkväll i kärlekens tecken och hela överskottet från galan går till Cancersiftelsen i Kronobergs län och därmed den lokala forskningen och cancervården.

Emelia Sallhag tillsammans med Philip och Gabriel Cárcamo står för sången till komp av Mattias Welin, kontrabas, Johan Runesson, gitarr, Gunilla Erikson och Mia Claesson på piano.

Ett gott råd är att du skyndar dig att köpa biljett, den kostar 100 kronor och finns på ICA i Alvesta.

Vill du visa den lokala cancervården lite extra omtanke har du möjlighet att ge en gåva i den frivilliga kollekt som tas upp efter galan. Du kan också Swisha en gåva till 123 123 78 41, meddelande ”Hjortsberga”.

– Vi vet sedan tidigare att många här i trakten stödjer vår verksamhet och vi ser fram mot en stor uppslutning och generösa besökare även den här galakvällen. Vi är tacksamma mot alla som ställer upp vid galan och för att Svenska Kyrkan i Alvesta visar engagemang, säger Bengt Martinsson, ordförande i Cancerstiftelsen i Kronobergs län. Det betyder mycket för oss och framför allt för alla drabbade.